latourgalvano

Restauratie

Het opnieuw verchromen van uw oude motor of auto-onderdelen is bij ons mogelijk. Neem echter het onderstaande restauratieplan ter harte voor het beste resultaat.

  1. Ten eerste demonteert u alle onderdelen zover als mogelijk.
  2. De gedemonteerde onderdelen bij ons aanleveren met een stukslijst.
    Niet zelf gaan ontlakken, schuren of stralen !!! U kunt namelijk zelf niet de onderlaag verwijderen en maakt snel meer kapot dan u denkt.
  3. Tijdens het gesprek krijg u een prijsindicatie en wordt afgesproken welke bewerkingen nodig zijn. Eventuele pasgaten kunnen door ons beschermd worden tegen opgroei.
    Onderdelen van zamac en aluminium zijn ook opnieuw te verchromen maar soms moeten wij een slag om de arm houden ivm de sterk wisselende kwaliteit van dit materiaal.
  4. Na het verchromen kunt u uw onderdelen weer monteren en genieten van uw gerestaureerde motor of auto. Chroom heeft echter ondanks zijn uitstekende corrosiewering ook onderhoud nodig. Het is in de regel voldoende om na het wassen uw chroomwerk in te wrijven met turtlewax metallic of zuurvrije vaseline. Deze producten vullen de aanwezige poriën en geven zo roest geen kans!

Contact

Mercuriusstraat 7
6541 BM Nijmegen
Tel. 024 377 44 55
Fax. 024 377 93 48
info@latourgalvano.nl
Reactieformulier
Routebeschrijving

Openingstijden

Ma t/m do:  08.00 - 16.30
Vrijdag:  08.00 - 14.30 
Pauze:  12.00 - 12.30

Copyright 2014 Latour Galvano | Webdesign: Cross Media Creations | Privacy Verklaring